O Nas

Startup w branży foodtech - NewGranny: synergia pasji i doświadczenia. NewGranny to innowacyjne napoje wysokobiałkowe o długim terminie przydatności. Pasja zdrowego odżywiania zamknięta w tradycyjnej puszce. Odkryj naszą misję i wartości, które czynią nas liderem w kategorii 'Food with Benefits'. Poznaj unikalność NewGranny!

Food with Benefits

NewGranny połączenie pasji
i doświadczenia.

Kreatywność, pasja do odżywiania, doświadczenia, eksperymenty, poszukiwanie produktu idealnego, dziesiątki rozmów i analizstały się motywatorami dla założycieli NewGranny.

Masz na coś ochotę?
Odpowiedzią na to jest NewGranny.
Tradycja w współczesnej interpretacji, wg. sloganu:
"Food with Benefits"

Jako młode przedsiębiorstwo mamy już za sobą pierwsze sukcesy, m.in. wygraną w konkursie Żabka Group Foodtech Lab. Nie zwalniamy tempa, a wszelkie informacje na temat nowości dostaniesz w newsletterze. Nie zapomnij subskrybować.
01

MISJA

Pełni pasji robimy wszystko, by każda kaloria była Twoim benefitem.

NewGranny = benefit

02

WIZJA

Być liderem innowacyjnych rozwiązań na rynku żywności tradycyjnej

03

STRATEGIA

Ulepszanie produktów spożywczych i wchodzenie w nowe segmenty rynku

01

MISJA

Pełni pasji robimy wszystko, by każda kaloria była Twoim benefitem.

NewGranny = benefit

02

WIZJA

Być liderem innowacyjnych rozwiązań na rynku żywności tradycyjnej

03

STRATEGIA

Ulepszanie produktów spożywczych i wchodzenie w nowe segmenty rynku

WYGRANA W ŻABCE

Po wielu miesiącach prób, ulepszania receptur nadszedł czas na zaprezentowanie NewGranny szerszej publice. Zgłosiliśmy nasze napoje wysoko-proteinowe do konkursu Żabki. Udało się! Robimy wszystko co w naszej mocy, żeby NewGranny wyskoczyło z Żabki. Już niebawem NewGranny w Żabka Group.

Do artykułu

NEWGRANNY w TOP 10 POLSKA

NewGranny znalazło się na 2gim miejscu w rankingu startupów polskich, w kategorii żywność dla sportowców. Ranking dynamiczny na dzień 01.10.2023

TOP 10 PL F6S.com

"Z kim będzie współpracować Żabka?"

Wiadomości Handlowe o o NewGranny i wygranej w Zabka FoodTech Lab

Do artykułu